sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

RE: Hola

                                                Hola                                   Sunnuntai 27.3.2011

Onpa tästä aikaa kun viimeksi on muistanut/ ehtinyt tänne kirjotella..ei meinaa muistaa että on blogi jota pitäisi päivittää jatkuvasti. Aika täällä Espanjassa Fuengirolassa on mennuyt tosi nopeasti ja kolme kuukautta on kohta ohitse ja paluu suomeen ja arkeen koittaa taas pitkän ajan jälkeen. Tuntuu kuin olisi ollut täällä pidempäänkin. Äitini ja kummini tuli tänne harjoitteluni viimeisille kahdelle viikolle ja aika on mennyt heidän kanssaan oikein rattoisasti :D. Oli oikein mukava nähdä perhettä ja sukulaisia kolmen kuukauden tauon jälkeen. Nyt kun miettii ajassa taaksepäin pari kuukautta ja siihen lähtötilanteeseen kun tuli tänne tammikuun 6.päivä matkalaukkuineen Suomesta ja ei tuntenut ketään eikä tiennyt koko paikasta yhtään mitään.Kaikki oli suurta ja tuntematonta oli siinä suomitytöllä ihmettelemistä. Harjoittelupaikassa olen tosi hyvin viihtynyt ja lapset ovat aivan ihania. Heitä tulee taatusti ikävä. Monipuolista työtä on saanut tehdä ja toteuttaa itseään monella eri tavalla.


Hyvät fiilikset on lähtee suomeen ja kova ikävä poikaystävää ja muita läheisiä, joten eiköhän sitä olla jo ihan täpinöissään kun pääsee torstaina lentokentälle ja koneeseen kohti kotisuomea.





Tästä ajasta täällä on jäänyt todella paljon elämän evästä reppuun ja saanut sellaisia juttuja mitkä on kaivanneet hieman rohkaisua ja eteenpäin työntämistä.
Tälläinen vaihtojuttu on todella hieno ja kasvattava asia, oppii asioita itsestään, eri kulttuureista, ihmisistä ja kaikenlaista muuta taitoa ja kokemusta mitä elämässä tarvitaan. Olen onnellinen ja ylpeä siitä että uskalsin ottaa riskin ja lähteä kokeilemaan siipiä muualle maailmaan.

Kiitos fuengirola ja kiitos kaikki sinne jäävät ihanat ihmiset ja ystävät joiden kanssa on saanut jakaa monenmoista iloja ja suruja.




Nauttikaa elämästä, uskaltakaa elää ja toteuttaa unelmianne rohkeasti 




Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti